Samsung onthult Galaxy Ace Style, instapmodel met KitKat voor 159 euro

Galaxy Ace StyleSamsung heeft vandaag de Galaxy Ace Style officieel onthuld. Het instapmodel heeft een vergelijkbaar design als de reguliere Galaxy Ace, met afgeronde hoeken en een fysieke homeknop aan de voorzijde. Aan de linker- en rechterkant bevinden zich respectievelijk de multitaskknop en terugknop. Het display van het toestel meet 4 inch en heeft een wvga-resolutie van 800 bij 480 pixels. Verder is er een 1,2GHz-dualcore-processor aan boord die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. De 4GB aan opslagruimte is met een micro-sd-kaart uit te breiden tot 64GB.

De Galaxy Ace Style heeft een vga-frontcamera en een 5-megapixel-camera aan de achterzijde met een led-flitser. De hardware wordt van stroom voorzien door een 1500 mAh-accu. Het toestel is gericht op jongere gebruikers en draait Android 4.4 (KitKat) met daaroverheen de TouchWiz-skin. De smartphone heeft een adviesprijs van 159 euro en verschijnt in het tweede kwartaal van dit jaar in de kleuren wit en donkergrijs, zo heeft Samsung bevestigd tegenover AndroidPlanet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Galaxy Ace Style  is overigens redelijk compact met 121,2 bij 62,7 bij 10,7 millimeter. Het gewicht heeft Samsung niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Samsung Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.