Samsung Galaxy Alpha eindelijk verkrijgbaar in Nederland

Gijs Ettes
9 oktober 2014, 15:15
1 min leestijd
Samsung Galaxy Alpha eindelijk verkrijgbaar in Nederland

Galaxy Alpha kopenHet heeft even geduurd maar de Galaxy Alpha, Samsungs nieuwe high-end smartphone die gedeeltelijk uit metaal bestaat, is eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Het toestel heeft een losse adviesprijs van 599 euro en de Galaxy Alpha kopen kan in de kleuren Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. De telefoon heeft dus een fiks prijskaartje, maar in combinatie met de meeste tweejarige abonnementen haal je hem gratis in huis.

Naast het metalen frame vallen ook de afmetingen van de Galaxy Alpha op, in positieve zin dan. Het toestel meet 132,4 bij 65,5 bij 6,7 millimeter en weegt slechts 114 gram. Dat lage gewicht is mede te danken aan het feit dat het toestel grotendeels uit plastic bestaat. Niettemin heeft hij een fraai design en behoorlijke specs.

Galaxy Alpha kopen: dit moet je weten

Het scherm van de Galaxy Alpha meet 4,7 inch en beschikt over een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder is het toestel voorzien van een octacore-processor (1,8GHz quadcore-processor en 1,3GHz quadcore-processor), 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Het is niet mogelijk om de opslagruimte met een microSD-kaart uit te breiden. Foto`s worden geschoten met de 12 megapixel-camera en 2,1 megapixel-frontcamera.

Overweeg je om de Galaxy Alpha te kopen, dan ben je bij onderstaande aanbieders momenteel het goedkoopst uit. Je hebt het toestel al voor 35 euro per maand in combinatie met een Tele2-abonnement. Houd er wel rekening mee dat Tele2 nog geen 4G-dekking kent.

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha
7,0
Welke Samsung Galaxy Alpha wil je?
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung Android Smartphones.

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's