Samsung Galaxy Beam pre-order in Europa gestart

Redactie
18 april 2012, 18:54
1 min leestijd
Samsung Galaxy Beam pre-order in Europa gestart
galaxy_beam

De Samsung Galaxy Beam is vanaf vandaag als pre-order beschikbaar. Het is een van de meest opmerkelijke Android-toestellen die Samsung ooit heeft uitgebracht. De ingebouwde projector heeft beelden ter grootte van een 50-inch televisie vertonen op een afstand van twee meter. Voor een prijs van 525 euro (of £430) plaats je alvast je bestelling van de Samsung Galaxy Beam, al is nog onduidelijk wanneer het toestel wordt uitgeleverd.

De Samsung Galaxy Beam is gebaseerd op de Samsung Galaxy R, met een 4,0-inch WVGA LCD-scherm en een 1 GHz Cortex A9 dual-core processor. Er is 768 MB RAM aanwezig en het toestel is standaard voorzien van Android 2.3 Gingerbread. De projector levert een lichtsterkte van 15 lumen, zodat je in een vriendengroep foto’s, video’s en presentaties kunt afspelen.

Lees verder na de advertentie.

De doelgroep waar Samsung op mikt zijn vooral jongeren en niet zakenmensen die in een vergaderzaaltje hun knalgele Samsung Galaxy Beam tevoorschijn pakken om de laatste verkoopcijfers te delen. Kopen kan via Expansys.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu