De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beamer-telefoon Galaxy Beam2 verschijnt op Chinese Samsung-website

Gijs Ettes
24 april 2014, 10:58
1 min leestijd
Beamer-telefoon Galaxy Beam2 verschijnt op Chinese Samsung-website
Galaxy Beam2

De Galaxy Beam2, een nieuwe Samsung-smartphone met een ingebouwde beamer, is verschenen op de Chinese website van de elektronicafabrikant. Het toestel volgt de in 2012 uitgebrachte Galaxy Beam op, maar het is nog onzeker of het ook buiten China zal worden uitgebracht.

Net als zijn voorganger heeft de Galaxy Beam2 een ingebouwde projector met een wvga-resolutie van 800 bij 480 pixels. Het display van telefoon is gegroeid naar 4,6 inch en heeft dezelfde relatief lage resolutie. Verder is er een 1,2GHz-quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen aan boord. De opslagruimte is uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje, maar hoeveel GB er standaard aanwezig is, is niet bekend. Uit de doos draait de Galaxy Beam2 op Android 4.2.2 met TouchWiz.

Lees verder na de advertentie.

samsung galaxy beam2

De Galaxy Beam2 is dus vooral een middenklasser met een enkele onderscheidende feature. De projector was bij de eerste Galaxy Beam vooral een gimmick en we verwachten – gezien de lage resolutie – dat dit bij zijn opvolger niet anders is. Daarbij hebben mini-projectors vaak lagere waarden voor bijvoorbeeld lichtopbrengst, waardoor ze alleen geschikt zijn om even snel je vakantiefoto’s of een presentatie te tonen.

Tot slot is de Galaxy Beam2 voorzien van 3G/wifi, bluetooth 4.0, een 5-megapixel-camera en een 2600 mAh-accu. Met 134,5 bij 70 bij 11,6 millimeter is hij dunner dan zijn voorganger, maar het gewicht is wel toegenomen tot 165 gram.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu