Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung onthult metalen Galaxy C5 met prima specs

Lars Paymans
26 mei 2016, 16:56
1 min leestijd
Samsung onthult metalen Galaxy C5 met prima specs

Samsung heeft zojuist de Galaxy C5 officieel onthuld. Het nieuwe toestel is een midranger, heeft een metalen behuizing en komt in de kleuren goud en Pink Gold.

Update 27-5-2016: Samsung laat aan Android Planet weten dat er voorlopig geen plannen zijn om het toestel naar de Benelux te brengen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy C5 officieel onthuld

Naast deze modebewuste kleuren is de C5 ook gewoon in het grijs en zwart verkrijgbaar. Het toestel heeft een 5,2 inch-full hd-scherm, is slechts 6,7 millimeter dik en weegt 143 gram. Onder het strakke uiterlijk van de Galaxy C5 gaat de Snapdragon 617-processor schuil, samen met 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan intern geheugen dat je verder uit kunt breiden. Het 32GB model van de C5 kost omgerekend respectievelijk zo’n 298 en 325 euro.

Galaxy C5

Met de achterste camera kun je 16 megapixel foto`s schieten, terwijl je selfies het met een 8 megapixel-frontcamera moeten doen. Tot slot is de Galaxy C5 uitgerust met een 2600 mAh-accu. Een vingerafdrukscanner is verwerkt in de homeknop.

Galaxy C5 ook naar Nederland?

Het toestel is door Samsung officieel onthuld in China, dus is het de vraag of de midranger ook naar de Benelux komt. In China is de C5 inmiddels te pre-orderen, waarna het toestel op 17 juni beschikbaar komt.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu