Samsung Galaxy fiets, nieuwe accessoire voor bij de Galaxy Tab

Redactie
3 oktober 2011, 11:16
1 min leestijd
Samsung Galaxy fiets, nieuwe accessoire voor bij de Galaxy Tab
Samsung Galaxy fiets, nieuwe accessoire voor bij de Galaxy Tab

Bij sommige accessoires vraag je je af wie dit in vredesnaam gaat gebruiken. Kennelijk is er een immens grote behoefte om je tablet mee te nemen als je op de fiets zit en daarom hebben Samsung en fietsenfabrikant 14 Bike Co de handen ineengeslagen en komen ze met de ‘Samsung Galaxy Fiets’. Het is een speciale lichtgewicht fiets gemaakt van carbon fiber met een Galaxy Tab houder. Door deze houder kun je de Samsung Galaxy Tab 10.1 ook gebruiken als je onderweg bent.

De Samsung Galaxy Bike is uitgevoerd in de kleuren van de Galaxy Tab 10.1: wit aan de ene kant en zwart aan de andere kant. Het geheel is gemaakt van carbon fiber, waardoor de fiets extra licht is om mee te nemen. Hoeveel de fiets precies weegt is niet duidelijk, de speciale Tab-houder weegt 125 gram. Naast de fiets en de houder zullen er ook speciale Android-apps komen gericht op het onderhoud van de fiets, het plannen van de route en het bijhouden van het aantal gereden kilometers.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer de fiets in de winkel te koop zal zijn en voor welke prijs is nog niet duidelijk. Wel is de Galaxy Tab 10.1 houder ook los te gebruiken, dus wellicht dat deze binnenkort ook voor andere fietsen te krijgen zal zijn. In ieder geval is het nog maar de vraag of deze manier van tabletvervoer aan gaat slaan. Zo staan er nog redelijk veek vragen open: hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je scherm schoon blijft en kun je de Galaxy Tab 10.1 wel gebruiken in vol zonlicht terwijl je aan het fietsen bent?

Samsung Galaxy fiets

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's