De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung brengt betaalbare Galaxy J1 Ace uit in Nederland

Wouter Nijsen
20 november 2015, 14:33
2 min leestijd
Samsung brengt betaalbare Galaxy J1 Ace uit in Nederland

Samsung heeft de Galaxy J1 Ace uitgebracht in Nederland. Dit is een dualsim-smartphone die beschikt over redelijk vlotte specs en een prijskaartje van 115 euro.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy J1 Ace uitgebracht in Nederland

De Samsung Galaxy J1 Ace werd in september aangekondigd en is nu opgedoken bij de Nederlandse webshop Belsimpel. De smartphone is verkrijgbaar in Nederland voor een prijs van 115 euro, waarmee het een aantrekkelijk budgettoestel is. De Galaxy J1 Ace is een variant van de Galaxy J1, die  begin dit jaar werd uitgebracht. De Galaxy J1 Ace beschikt over verbeterde specificaties en een design dat iets afwijkt van zijn voorganger. Het is enigszins opvallend dat Samsung de smartphone uitbrengt, omdat vorige maand geruchten gingen dat het bedrijf per 1 november zou stoppen met het uitbrengen van budgettoestellen (onder de 150 euro) in Nederland.

Bestel de Galaxy J1 Ace bij Belsimpel

Galaxy J1 Ace specs

De  Samsung Galaxy J1 Ace wordt aangedreven door een 1,3GHz dualcore-processor met 512MB aan werkgeheugen. Ter vergelijking: de Galaxy J1 heeft een 1,2GHz dualcore-processor en dezelfde hoeveelheid RAM. Ook  beschikken beide toestellen over hetzelfde  4,3 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Standaard is de J1 Ace voorzien van 4GB aan opslagruimte (uitbreidbaar tot 128GB) en een 5 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde.

Met Android 4.4 (KitKat) is de Samsung Galaxy J1 Ace voorzien van een al oudere Android-versie. Of het toestel nog een update naar Android Lollipop krijgt, is niet bekend. Wel beschikt de J1 Ace over 4G- en dualsim-ondersteuning, wifi  802.11 b/g/n en bluetooth 4.0. De batterij heeft een capaciteit van 1800 mAh, waarmee je een gesprekstijd van circa  10 uur behaalt. Met afmetingen van 130,1 bij 67,6 bij 9,5 millimeter is de Galaxy J1 Ace niet het dunste toestel, maar met een gewicht van 128 gram wel lekker licht.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Belsimpel.nl
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy J1 Ace
Samsung Galaxy J1 Ace

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu