Betaalbare Samsung Galaxy J1 deze week verkrijgbaar in Nederland

De betaalbare Samsung Galaxy J1 is vanaf deze week te koop in Nederland. Het instapmodel beschikt over Android 4.4 (KitKat), kost los 139 euro en biedt specs die je bij een budgetmodel zou verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de Galaxy J1

samsung galaxy j1 kopenDe Galaxy J1 lijkt qua design op eerdere budgetmodellen van Samsung en is met 129 bij 68 bij 9 millimeter en 122 gram lekker compact en licht. Aan de voorzijde is een 4,3 inch-scherm te vinden met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Dat is niet enorm hoog, maar voor de meeste gebruikers zal de schermresolutie voldoende zijn. Hetzelfde geldt voor de 1,2GHz dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen. De hardware is vlot genoeg om KitKat te draaien, maar je moet er geen wonderen van verwachten.

Schiet je graag foto’s met je smartphone, dan is het goed om te weten dat de J1 over twee camera’s beschikt. De camera aan de achterzijde fotografeert met een maximale resolutie van 5 megapixels en beschikt over een ledflitser. De 2 megapixel-camera aan de voorzijde heeft dit niet, maar is wel geschikt voor videogesprekken en het schieten van selfies.

Tot slot heeft de Galaxy J1 een 1850 mAh-accu aan boord. Deze staat garant voor een beltijd van 10 uur en laat je circa 40 uur achter elkaar muziek luisteren. Fijne extra is de energiebesparende stand van Samsung waarmee je de accuduur flink kunt opschroeven.

Samsung Galaxy J1 kopen

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor de Galaxy J1 met abonnement op een rijtje gezet. De smartphone is los verkrijgbaar bij Belsimpel voor een introductieprijs van 139 euro (Meer info / Bestellen).

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.