De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Foto’s van cameratelefoon Samsung lekken in aanloop naar aankondiging’

Gijs Ettes
23 april 2014, 14:33
1 min leestijd
‘Foto’s van cameratelefoon Samsung lekken in aanloop naar aankondiging’
Galaxy K foto

In aanloop naar de officiële onthulling van de nieuwe cameratelefoon van Samsung, die waarschijnlijk de Samsung Galaxy K Zoom gaat heten, zijn een aantal kiekjes uitgelekt. De Galaxy K foto’s tonen voor het eerst duidelijk het design van het toestel, dat naar verwachting een stuk dunner is dan zijn voorganger, de Galaxy S4 Zoom. Daarnaast is de grote cameralens met optische zoom duidelijk te zien, alsmede een soort bolletjesmotief waarmee ook  de Galaxy S5  is uitgerust.

Naar verwachting is de Galaxy K (of Galaxy S5 Zoom zoals het toestel door sommige bronnen wordt genoemd) voorzien van een 4,8 inch-scherm met een 720-resolutie, een 20-megapixel-camera aan de achterzijde en een 2-megapixel-frontcamera voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies. Verder is er mogelijk een vlotte 1,3GHz-hexacore-processor met zes kernen aan boord, die wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen.  Het uitbreidbare opslaggeheugen van het toestel bedraagt waarschijnlijk 8GB of 16GB.  

Lees verder na de advertentie.

Galaxy K foto 2

De Galaxy K Zoom wordt op 29 april, dus over minder dan een week, officieel uit de doeken gedaan. Samsung voorziet de camera-app op zijn smartphones altijd van veel mogelijkheden en dat zal bij deze cameratelefoon niet anders zijn.

Zo kun je waarschijnlijk hdr-foto’s en panorama’s schieten, zelf de witbalans en iso-waarde instellen, tegelijkertijd fotograferen met de camera aan de voor- en achterzijde en de focus van je kiekjes bepalen middels selectieve focus. Mogelijk biedt de Galaxy K op het gebied van fotografie nog meer opties.  Wanneer het toestel verschijnt en voor welke adviesprijs is nog onbekend.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu