Galaxy Mega 6.3 van Samsung vanaf 21 juni verkrijgbaar

Samsung Galaxy MegaDe Galaxy Mega 6.3 ligt vanaf 21 juni in de Nederlandse winkels en is alvast te bestellen in enkele webshops in Nederland. Het Samsung-toestel is een grotere variant op de Galaxy-smartphones van het bedrijf en werd medio vorige maand aangekondigd. Een andere versie, met een 5,8 inch groot scherm, komt vooralsnog niet naar Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Galaxy Mega 6.3 heeft een dualcore-processor die draait op 1.7GHz, heeft 16GB aan intern geheugen, een 8-megapixelcamera en een flinke batterij van 3200mAh. De Galaxy Mega loopt op Android 4.2, maar doet qua specificaties dus wel onder voor Samsungs huidige vlaggenschip, de Galaxy S4. Het 6,3 inch groot scherm heeft daarnaast een resolutie van 1280×720 pixels, wat niet bijzonder hoog is.

Galaxy Mega niet enorm duur

Alhoewel de Galaxy Mega een adviesprijs van 599 euro heeft, is hij al voor 565 verkrijgbaar bij een Nederlandse webshop. Bij die webshops waar de Galaxy Mega al is te bestellen, wordt 21 juni dus als releasedatum genoemd.