De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy Mini in de schijnwerpers

Redactie
14 januari 2011, 14:07
1 min leestijd
galaxy-mini

Samsung is van plan om tijdens het Mobile World Congress in februari een aantal nieuwe telefoons te onthullen. De Galaxy Mini is daar één van. Deze telefoon draait op Android 2.2.1, heeft een touchscreen met een resolutie van 320 bij 240 pixels, TouchWiz, Bluetooth 3.0, WiFi en een camera. Natuurlijk ontbreekt een ingang voor een MicroSD-kaart niet. Deze telefoon gaat waarschijnlijk geen snelheidsrecords verbreken, maar dat is waarschijnlijk ook niet de bedoeling. De Galaxy Mini lijkt namelijk een low-end telefoon te worden, net als de HTC Wildfire.

Het toestel is elf centimeter lang, zes centimeter breed en 1,3 centimeter dik. Daarmee is het toestel kleiner dan de gemiddelde Android-telefoon. Waarschijnlijk heeft het beeldscherm een grootte van 3,2 inch, maar dat is nog niet zeker.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook de blurrycam-foto van de Galaxy Mini. De bekende TouchWiz-interface van de Galaxy S is hier te zien, maar dan met boven in beeld een zoekbalk. Is dit een widget of staat deze zoekbalk standaard in beeld?

Vragen, vragen, vragen. Hopelijk komt Samsung in februari met de antwoorden! Lees ook meer over zijn opvolger, de Galaxy Mini 2.

Bron: Samsung Hub

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu