Samsung Galaxy Nexus vanaf volgende week te koop in Nederland

Redactie
2 december 2011, 14:07
1 min leestijd
Samsung Galaxy Nexus vanaf volgende week te koop in Nederland
Samsung Galaxy Nexus vanaf volgende week te koop in Nederland

Vanaf volgende week zal de Samsung Galaxy Nexus officieel te koop zijn in Nederland. Samsung heeft tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat het toestel met een 4,65 inch Super AMOLED scherm in de winkels zal liggen voor een adviesprijs van 649 euro. De Galaxy Nexus zal alleen te krijgen zijn met 32 GB opslaggeheugen. De Galaxy Nexus is de eerste telefoon die met Android 4.0 Ice Cream Sandwich wordt geleverd.

De Samsung Galaxy Nexus heeft een 4.65 inch scherm met een resolutie van 1.280×720. Op het toestel zijn de karakteristieke capacitieve knoppen verdwenen en vervangen door virtuele knoppen. Het geheel draait op een 1.2 GHz dualcore processor en is voorzien van 1 GB RAM werkgeheugen. Met de 5 megapixel camera is het mogelijk om 1080p HD-video te schieten. Samsung heeft de Galaxy Nexus samen ontwikkeld met Google. De hardware van de telefoon is ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten op Ice Cream Sandwich.

Lees verder na de advertentie.

Samsung zal een flinke reclamecampagne starten om de Galaxy Nexus in Nederland te promoten. Zo zal het toestel te zien zijn in reclames en bushokjes. Ook Google gaat reclame maken voor de Galaxy Nexus op haar eigen site. De adviesprijs van 649 euro hoeft niet de daadwerkelijke prijs te zijn die je uiteindelijk betaalt voor de nieuwe ‘Google-telefoon’.

Uitgebreide informatie over de Samsung Galaxy Nexus zoals prijzen, specificaties en video’s vind je op de Samsung Galaxy Nexus toestelpagina.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's