Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy Note 10.1 officieel aangekondigd

Redactie
27 februari 2012, 10:28
1 min leestijd
Samsung Galaxy Note 10.1 officieel aangekondigd
Samsung Galaxy Note 10.1 officieel aangekondigd

Samsung heeft de Galaxy Note 10.1 aangekondigd. Het was geen verrassing dat de tablet geïntroduceerd zou worden, zondag werden al de eerst billboards voor de nieuwe tablet van Samsung gespot. De Samsung Galaxy Note 10.1 heeft een 10.1 inch scherm en is voorzien van een 1.4 GHz dualcore-processor met 1 GB RAM werkgeheugen. Het besturingssysteem is Android 4.0 Ice Cream Sandwich dat door Samsung is aangepast met haar eigen software. Net zoals bij de originele Galaxy Note wordt ook hier de S Pen stylus meegeleverd.

Om optimaal gebruik te kunnen makan van de tablet worden door Samsung een hele reeks applicaties meegeleverd die samenwerken met de S Pen. Dit zijn onder meer S Note voor het maken van notities, Shape Match voor het digitaliseren van geometrische vormen en Formula Match waarbij geschreven formules worden gedigitaliseerd. Ook Adobe® Photoshop® Touch en Adobe Ideas worden standaard meegeleverd. Deze zijn aangepast voor het gebruik met de S Pen.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Note 10.1 heeft een resolutie van 1.280×800. Aan de achterkant is een 3 megapixel camera geplaatst, aan de voorkant een 2 megapixel camera om mee te videobellen. Het apparaat zal worden uitgebracht in een 3G-versie en een variant met alleen Wi-Fi. Hierbij is er de keuze tussen 16, 32 of 64 GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Het apparaat weegt 583 gram, de batterij heeft een vermogen van 7.000 mAh. Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar is de Samsung Galaxy Note te koop, een adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu