Samsung Galaxy Note 10.1 op Mobile World Congress – of toch een foutje?

Redactie
15 februari 2012, 18:16
1 min leestijd
samsung-casting

Ook zo’n zin in Mobile World Congress? Wij wel! We verwachten er namelijk de Samsung Galaxy Note 10.1 te kunnen zien. Samsung liet de nieuwe tablet vandaag zomaar uitlekken in een uitnodiging voor de Samsung Developer Day tijdens MWC in Barcelona. “De nieuwste Samsung-technologie” omvat onder andere uit de Galaxy Note, Wave 3, Wave Y en… de Galaxy Note 10.1. Wellicht bedoelde Samsung de Galaxy Tab 10.1 en is er bij het maken van de uitnodigingen iets misgegaan. Toch dook elders op internet nog een tweede Galaxy Note 10.1 op.

Een uitnodiging voor de casting voor een reclamefilmpje maakt namelijk ook melding van een Galaxy Note 10.1. De start van de opnames is gepland voor eind deze maand, wat erop wijst dat het wel degelijk om iets nieuws gaat.

Lees verder na de advertentie.

samsung developer day

Toch blijft de ontdekking fascineren. Het feit dat er wordt gesproken over de nieuwste Samsung-technologie maakt het minder waarschijnlijk dat de Galaxy Tab 10.1 werd bedoeld, want die is inmiddels een jaar oud. Maar de Galaxy Note is een 5,3-inch tablet waarbij het niet zoveel zin heeft om het formaat opeens te laten groeien naar 10,1-inch, omdat de Galaxy Tab al die doelgroep voorziet. Samsung organiseert geen media-evenement tijdens Mobile World Congress, maar heeft wel persactiviteiten gepland. Hoe dan ook, wij zijn er in Barcelona bij om te kijken om welk apparaat het nu precies gaat.

De advertentie van de reclamefilm-casting is door Samsung weer offline gehaald, maar is hier nog in de Google-cache te vinden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu