De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Note 10 livestream: volg de onthulling hier

Wouter Nijsen
7 augustus 2019, 19:31
2 min leestijd

Vanavond om 22.00 uur Nederlandse tijd vindt een nieuw Unpacked-evenement plaats van Samsung, waar waarschijnlijk de Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus worden gepresenteerd. Met deze livestream kun je de onthulling op je Android-smartphone en pc volgen.

Lees verder na de advertentie.

Volg de Galaxy Note 10 livestream

Android-fans hebben er wekenlang naar uitgekeken, en vandaag is het zover. Om 22.00 uur Nederlandse tijd wordt het nieuwe Samsung-vlaggenschip onthuld, de Galaxy Note 10. Hoewel veel informatie al is gelekt, is het toch de moeite waard om de presentatie te volgen. Samsung vertelt alles over de nieuwe features en heeft mogelijk nog wat verrassingen in huis. Bovendien krijg je tijdens het Unpacked-event als eerste de nieuwe smartphones te zien en weet je dus ook meteen wat ze gaan kosten.

De presentatie is via de website van Samsung te volgen, of check de YouTube-stream hieronder. De presentatie duurt naar verwachting maximaal anderhalf uur.

Wat we weten over de Galaxy Note 10 (Plus)

Als gezegd is de afgelopen tijd het nodige over de Galaxy Note gelekt. Allereerst brengt Samsung dit jaar niet één, maar twee nieuwe Note-smartphones uit. Het gaat om de reguliere Galaxy Note 10 met een 6,3 inch-scherm en de grotere Note 10 Plus met een 6,8 inch-display. Beide toestellen zijn aan de binnenkant hoogstwaarschijnlijk vrijwel identiek, maar hebben dus wel een ander formaat.

Uit gelekte beelden blijkt dat de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus van een volledig nieuw design zijn gezien. Waar op de Galaxy Note 9 nog flinke randen aan de boven- en onderkant van het scherm zaten, zijn deze bij de Note 10-telefoons helemaal verdwenen. Net als bij de Galaxy S10 zit de frontcamera verwerkt in een klein gaatje aan de bovenkant van het scherm, maar dat zit nu in het midden. Dat maakt het design wat strakker en meer symmetrisch.

Verder is de verwachting dat de Note 10 (Plus) beschikt over een verbeterde driedubbele camera, forse accu met snelladen, Android 9.0 (Pie) met Samsungs OneUI-software en een Exynos 9825-chip met 6/8GB RAM en 256/512GB aan opslagruimte. Natuurlijk is ook de S Pen aanwezig en krijgt de stylus vermoedelijk weer wat nieuwe features.

Blijf op de hoogte van de aankondiging van de Galaxy Note 10 door de website te volgen, onze Android Planet-app te downloaden of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu