De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Renders: Scherm van Samsung Galaxy Note 10 Plus vult bijna hele voorkant

Michel van 't Klaphek
28 juli 2019, 10:44
2 min leestijd
Renders: Scherm van Samsung Galaxy Note 10 Plus vult bijna hele voorkant

Liefhebbers van voorkantvullende schermen kunnen hun hart ophalen bij de Samsung Galaxy Note 10 Plus. De voorkant van de nog te verschijnen phablet zou namelijk bijna compleet uit display bestaan.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy Note 10 Plus scherm is voorkantvullend’

Telefoons met helemaal voorkantvullende schermen komen steeds dichterbij. Volgens telecominsider Ishan Agarwal bestaat maar liefst 92.5 procent van de voorkant van de Galaxy Note 10 Plus uit actief gebruikt scherm. Enkel aan de onder- en bovenkant vind je een minuscule schermrand. Ook de camera-inkeping aan de bovenkant drukt het percentage naar beneden.

Samsung Galaxy Note 10 Plus scherm groot

Indien dit percentage klopt doet de phablet van Samsung het een stuk beter dan de Huawei P30 Pro en OnePlus 7 Pro. De voorkanten van deze vlaggenschepen bestaan respectievelijk voor 88.5 en 88.4 procent uit scherm. Samsung weet dit percentage vooral op te krikken dankzij de o-vormige notch aan de bovenkant.

Ook de schermranden zijn vrijwel niet zichtbaar. De bezel aan de bovenkant van het display is volgens Agarwal 2mm dik, terwijl het onderste zwarte balkje 3.7mm meet. De bezels aan de zijkanten zijn beiden 1.5mm ‘dik’, terwijl de notch in totaal 4.2mm groot is. Volgens recente geruchten over de specificaties van de Galaxy Note 10 Plus krijgt het toestel een schermgrootte van 6,8 inch.

Lees ook: ‘Dit zijn alle Samsung Galaxy Note 10 (Plus)-specificaties’

Wat we al weten over de Galaxy Note 10 (Plus)

Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voordat Samsung haar nieuwe phablets aankondigt. De toestellen worden op 7 augustus aangekondigd en in aanloop naar deze datum liggen vrijwel alle specificaties al op straat. De Samsung Galaxy Note 10 (Plus) wordt vermoedelijk aangestuurd door een Exynos 9825-processor, 8/12GB werkgeheugen en 256GB opslag.

Beide toestellen zouden drie camera’s achterop krijgen. Naast een primaire sensor van 12 megapixel is ook een telelenssensor van 12 megapixel aanwezig, evenals een 16 megapixel-groothoeklens. De Note 10 Plus heeft bovendien een speciale lens die diepte kan meten en zo 3D-foto’s maakt.

Blijf op de hoogte van de Samsung Galaxy Note 10 (Plus) door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app!

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu