De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy Note 10 kost evenveel als voorganger, Note 10 Plus duurder’

Thomas Haenen
12 juli 2019, 8:49
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 10 kost evenveel als voorganger, Note 10 Plus duurder’

Het instapmodel van de Samsung Galaxy Note 10 krijgt dezelfde adviesprijs mee als de Note 9, maar wordt standaard wel voorzien van meer opslagruimte. De Note 10 Plus belooft één van de duurste Android-smartphones ooit te worden.

Samsung Galaxy Note 10 prijs uitgelekt

Samsung geeft de Galaxy Note 10 een adviesprijs mee van 999 euro, zo bericht WinFuture. De doorgaans betrouwbare bron zegt zich op informatie van verschillende winkels te baseren, al kan de prijs mogelijk van land tot land licht verschillen. De verwachting is dat we ook in Nederland deze adviesprijs krijgen. Deze is immers identiek aan de Galaxy Note 9, die in augustus 2018 ook voor 999 euro verscheen.

Voor dat bedrag krijg je wel meer opslagruimte dan in voorgaande jaren. De Galaxy Note 9 was standaard uitgerust met 128GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen. Het instapmodel van de Galaxy Note 10 beschikt naar verwachting over 256GB opslag en 8GB RAM. Samsung zou ook een variant met 512GB of 1TB opslagruimte verkopen voor zo’n 100 tot 200 euro meer.

Samsung Galaxy Note 10 prijs

Duurdere Note 10 Plus

De Samsung Galaxy Note 10 Plus, een iets grotere variant met een extra camera achterop, wordt nog een stapje duurder. Volgens de bron kost dit model liefst 1149 euro. Dat maakt het één van de prijzigste toptoestellen van de afgelopen jaren. De Galaxy S10 Plus die Samsung eerder dit jaar introduceerde had nog een adviesprijs van 999 euro.

De fabrikant zelf heeft de uitgelekte informatie nog niet bevestigd. De Galaxy Note 10 wordt op 7 augustus pas onthuld. Dan vindt in New York een nieuwe editie plaats van Samsung Unpacked, waar zowel de Note 10 als de Note 10 Plus worden gepresenteerd. De verwachting is dat beide smartphones vervolgens vanaf eind augustus in Nederland verkrijgbaar zijn.

Meer weten over de nieuwe smartphones van Samsung? Check ook ons overzicht met de belangrijkste Galaxy Note 10-geruchten. Of download de gratis Android Planet-app, en ontvang automatisch bericht bij belangrijk nieuws.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: WinFuture
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu