Samsung toont Note 10-reclames in meldingenscherm: zo zet je ze uit

Heb jij een Samsung-telefoon en krijg je Galaxy Note 10-advertenties in je notificatiescherm te zien? Zo zet je de reclames uit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy Note 10-reclame uitschakelen: zo doe je dat

Samsung probeert bezitters van Galaxy-telefoons over te halen om de afgelopen week gepresenteerde Galaxy Note 10 en Note 10 Plus in huis te halen. Het bedrijf laat hierbij advertenties in het notificatiescherm van de telefoons zien. Dat blijkt uit meerdere screenshots die door Twitter-gebruikers online zijn gezet.

Samsung Galaxy Note 10-reclame

Samsung maakt gebruik van meerdere soorten reclames. Sommige advertenties willen alleen maar informatie over de Note 10 tonen, terwijl andere berichten gebruikers proberen over te halen. Hoe dan ook, veel Samsung-gebruikers zijn niet van de verkooppraatjes gediend, zo blijkt uit de boze reacties op Twitter.

Krijg jij de verkooppraatjes ook ongewenst in je meldingenscherm te zien? Zo zet je de advertenties uit:

  1. Ga op je Samsung-telefoon naar de Instellingen-app;
  2. Tik op je account rechtsboven en selecteer ‘Privacy’;
  3. Kies ‘Marketing-informatie’ en verschuif de schakelaar om de optie uit te zetten.

Je hebt nu de toestemming ingetrokken om marketingberichten te ontvangen. Dit betekent dat je ook in de toekomst niet op de hoogte wordt gehouden van nieuwe Samsung-telefoons, functies en mogelijkheden. Door de schakelaar de andere kant op te schuiven zet je deze functie weer aan.

Over de Samsung Galaxy Note 10

De verkooptechniek mag dan ietwat agressief zijn, in onze Samsung Galaxy Note 10 (Plus) preview zijn we uitermate te spreken over het nieuwe vlaggenschip. Zo is onder meer het design van een opfrisser voorzien en ook de hardware grondig verbeterd. Daarnaast laadt de accu sneller op en is de S Pen weer veelzijdiger geworden.

De pre-order van de Samsung Galaxy Note 10 (Plus) is inmiddels begonnen. Wie de telefoon voor 23 augustus aanschaft en hierbij zijn/haar oude smartphone inlevert profiteert van 100 euro extra inruilkorting bovenop de dagwaarde van je toestel. In onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor een losse Samsung Galaxy Note 10. Ook is het mogelijk om een Note 10 met abonnement aan te schaffen.