‘Samsung Galaxy Note 10 ligt vanaf 23 augustus in de winkels’
Wouter Nijsen

Volgens een nieuw gerucht ligt de Samsung Galaxy Note 10 vanaf vrijdag 23 augustus in de winkels. Dat zou betekenen dat de smartphone iets meer dan twee weken na de release wereldwijd te koop is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Samsung Galaxy Note 10 release op 23 augustus’

Dat meldt het Koreaanse Yonhap News. De bron heeft het over een release op 23 augustus in Zuid-Korea, maar omdat Samsung de afgelopen jaren zijn vlaggenschepen wereldwijd op dezelfde dag uitbracht, lijkt het aannemelijk dat wij ook op die dag de smartphone in de winkels vinden. Yonhap zegt verder dat de Galaxy Note 10 vanaf 9 augustus, twee dagen na de aankondiging, te pre-orderen is.

Samsung organiseert op woensdag 7 augustus een Unpacked-evenement, waar de Note 10 hoogstwaarschijnlijk uit de doeken wordt gedaan. De Galaxy Note 9 werd vorig rond dezelfde tijd onthuld en lag ook ongeveer twee weken later in de winkels. Volgens de laatste geruchten gaat de Galaxy Note 10 evenveel kosten als zijn voorganger: 999 euro. De Note 10 Plus, een variant met een groter scherm en extra camera, zou een adviesprijs van 1149 euro krijgen.

Eerder doken de eerste persrenders van de Galaxy Note 10 op. De smartphone krijgt een scherm dat vrijwel de volledige voorkant vult, met bovenin in het midden een gaatje voor de frontcamera. Aan de achterkant zit een driedubbele camera, waarbij het vermoedelijk gaat om een primaire primaire camera van 12 megapixel, 12 megapixel-telelens en groothoeklens van 16 megapixel. Opvallend is dat een koptelefoonaansluiting en Bixby-knop zou ontbreken op de smartphone.

Tip: blijf op de hoogte van alle Galaxy Note 10-geruchten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app!

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.