De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Downloaden: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Wouter Nijsen
9 augustus 2019, 15:21
2 min leestijd
Downloaden: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus liggen nog niet in de winkels, maar als je al een vleugje van de toestellen op je eigen smartphones wil, kun je nu de officiële wallpapers downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Download de Samsung Galaxy Note 10 wallpapers

Kort na de aankondiging van de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn de officiële wallpapers van de telefoons al online gedeeld. Smartphonelekker Max J. haalde ze van een testmodel en website Sammobile heeft ze vervolgens verzameld in een zip-bestand.

Via deze link kun je alle wallpapers in één keer downloaden. De achtergronden zijn kleurrijk en er zit er ook eentje bij die mooi past bij de donkere modus van Android. Die feature zit al in Samsung’s eigen OneUI-software, maar is ook onderdeel van Android 10 (Q).

De Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus zijn de opvolgers van de Note 9, waarbij dit jaar voor het eerst twee Note-modellen verschijnen. De smartphones introduceren diverse verbeteringen, zoals een compleet vernieuwd ontwerp, verbeterde S Pen, sneller opladen en nog veel meer. De toestellen zijn bovendien voorzien van een Exynos 9825-chip, 8/12GB RAM en 256/512GB aan opslagruimte.

Wil je meer weten? Check dan ook onze uitgebreide preview van de Galaxy Note 10 (Plus). De toestellen liggen op 23 augustus in de Nederlandse winkels en kosten respectievelijk 949 en 1099 euro. Het is al mogelijk om de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus te pre-orderen, waarbij je flinke korting krijgt als je je oude smartphone inlevert.

Conclusie Samsung Galaxy Note 10 (Plus) preview

Onze eerste indrukken van de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus zijn zeer positief. Het design is enorm verbeterd en geeft de toestellen bijna een futuristische look, waarmee Samsung zich echt onderscheidt. Verder is de hardware enorm krachtig, heeft Samsung de software verbeterd om productief ter werk te gaan en laden de accu’s sneller op. Ook de S Pen is weer een stukje veelzijdiger en handiger geworden.

De Samsung Galaxy Note 10 (Plus) is misschien niet een heel vernieuwende smartphone, maar – op basis van onze previewsessie – een nog betere smartphone dan de S10 van eerder dit jaar. En dat was al een uitstekende Android-telefoon die bijna alles goed deed, dus we kunnen ons voorstellen dat de Note 10 moeiteloos bij de beste smartphones van 2019 gaat horen. Daar betaal je echter wel voor, want de adviesprijzen zijn erg flink. Houd Android Planet de komende tijd in de gaten voor de uitgebreide review van de Galaxy Note 10 en 10 Plus.

Lees ook: dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus

Volg het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu