De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Samsung bezig met goedkoper model van Galaxy Note 10’

Michel van 't Klaphek
10 oktober 2019, 9:17
2 min leestijd
‘Samsung bezig met goedkoper model van Galaxy Note 10’

Samsung is bezig met een goedkopere versie van de Galaxy Note 10, die mogelijk als Note 10e op de markt komt. Het toestel komt uit in twee kleuren, maar wanneer is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht: Samsung Galaxy Note 10e op komst

De Galaxy Note 10 Plus is hét Samsung-vlaggenschip van het moment. Dit toestel biedt het beste van het beste, maar daar hangt een prijskaartje aan. Voor een losse Galaxy Note 10 Plus betaal je namelijk zo’n 950 euro. Ook de Note 10 is met zijn prijs van rond de 800 euro niet goedkoop te noemen.

Samsung ontwikkelt daarom een instapmodel van de Galaxy Note 10-serie, zoals het bedrijf eerder deed met de Galaxy S10e. Dat claimt Sammobile, een doorgaans goed ingevoerde website. Over de naam van deze ‘betaalbare’ Galaxy Note 10 is nog niets bekend. Het ligt echter voor de hand dat Samsung het toestel uitbrengt als Note 10e.

samsung galaxy note 10 plus review

Volgens de website krijgt het Note 10-instapmodel in ieder geval modelnummer SM-N770F. De huidige Note 10 draagt code SM-N970F. Over de specificaties van de Note 10e tasten we nog grotendeels in het duister. Het toestel zou in ieder geval in twee kleuren verschijnen: rood en zwart.

Ook krijgt het toestel volgens Sammobile minstens 128GB opslag. Bovendien schrijft de website dat het toestel in Europa uitkomt. Een specifieke releasedatum laat men in het midden. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Samsung een goedkopere uitvoering van een Note-telefoon uitbrengt. In 2014 bracht men namelijk de Note 3 Neo uit, een instapversie van de Note 3.

Gaat Samsung het assortiment opschudden?

We horen de laatste tijd steeds vaker berichten over mogelijke veranderingen in het assortiment van Samsung. Zo zou de Zuid-Koreaanse fabrikant volgens een (pril) gerucht van plan zijn de Note-serie en S-lijn samen te voegen.

De laatste jaren zijn deze twee productlijnen immers steeds meer naar elkaar toe gegroeid, waardoor er maar weinig verschillen zijn. Daarnaast werkt Samsung volgens geruchten aan een opvolger van de Galaxy Fold. Deze zou een stuk goedkoper worden dan de huidige opvouwbare smartphone.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu