Samsung Galaxy Note 2 Android 4.3-update wordt momenteel getest
Gijs Ettes

Galaxy Note 2SamMobile heeft vernomen dat de Galaxy Note 2 Android 4.3-update momenteel door Samsung wordt getest. Hij zou rond eind november of begin december moeten uitkomen.

Eerder was er nog niks bekend over een Android 4.3-update voor de Galaxy Note 2, en het wordt daarom ook verwacht dat de update naar Android 4.3 voor dit toestel later zal komen dan voor de Galaxy S4 en Galaxy S3.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het was namelijk al bekend dat de meest recente versie van Android ergens in oktober naar de Galaxy S4 en Galaxy S3 komt. De Android 4.3 update voor de Galaxy S4  wordt daarbij hoogstwaarschijnlijk de eerste. SamMobile verwacht namelijk wel dat de update voor de Galaxy S3 net naar begin november kan doorschuiven.

Bezitters van de Galaxy Note 2 zullen nog iets langer moeten wachten. Het is immers aannemelijk dat Samsung de speciale opties die Android 4.3 en de nieuwste versie van TouchWiz naar de Galaxy Note 3 brengen nog even exclusief wil houden voor dat nieuwe toptoestel. Daarom zou het Zuid-Koreaanse bedrijf dus geen haast hebben met de Android 4.3-update voor de voorganger van die Galaxy Note 3.

Bron: SamMobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.