De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Officieel: Samsung onthult nieuwe Galaxy Note(s) op 5 augustus

Michel van 't Klaphek
8 juli 2020, 8:20
2 min leestijd
Officieel: Samsung onthult nieuwe Galaxy Note(s) op 5 augustus

Zet 5 augustus maar alvast in je agenda. Op die datum vindt Galaxy Unpacked plaats, het virtuele evenement waar Samsung hoogstwaarschijnlijk de Note 20 onthult. We verwachten ook nog enkele verrassingen te zien.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 20 presentatie op 5 augustus

Samsung heeft de datum van Galaxy Unpacked bevestigd via onderstaand filmpje. Voorgaande jaren werden nieuwe Galaxy-telefoons altijd groots gepresenteerd met veel publiek in de zaal, maar de pandemie gooit roet in het eten. Galaxy Unpacked vindt compleet online plaats. De presentatie is live via YouTube of de website van Samsung te volgen en gaat op 5 augustus om 16:00 uur Nederlandse tijd van start.

[Invitation] Samsung Galaxy Unpacked 2020

Tijdens het vorige Samsung Unpacked-evenement, dat begin dit jaar plaatsvond, werd de Galaxy S20-serie en de Galaxy Z Flip onthuld. Waarschijnlijk staat tijdens Galaxy Unpacked de opvolger van de Samsung Galaxy Note 10 centraal. Vermoedelijk presenteren de Zuid-Koreanen daarnaast nog andere hardware.

We verwachten dit jaar drie nieuwe Note-telefoons. Naast de standaard Galaxy Note 20 krijgen we op 5 augustus volgens geruchten ook de luxere Note 20 Ultra te zien. Daarnaast zou Samsung twee opvouwbare telefoons kunnen onthullen, de Galaxy Fold 2 en Galaxy Z Flip met 5G-ondersteuning. Daarnaast toont het bedrijf wellicht ook nieuwe tablets, een Watch 3-smartwatch en vernieuwde Galaxy Buds-oordopjes.

De aankondiging zelf laat weinig los. Het beeldmerk valt wel op, want deze animatie heeft dezelfde bronzen kleur als de Galaxy Note 20 die onlangs kortstondig op de website van Samsung te vinden was. Het lijkt daarmee zo goed als zeker dat de nieuwe Galaxy Note in ieder geval in deze kleuroptie verkrijgbaar wordt.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Blijf op de hoogte

De redactie van Android Planet staat op 5 augustus in de startblokken om de presentatie te volgen. Zodra er meer bekend is over de toestellen lees je dat uiteraard als eerst op onze site. Ook kun je ons volgen via de gratis Android Planet-app voor je smartphone en de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu