‘Samsung Galaxy Note 20 wordt op 5 augustus aangekondigd’

Stijn Wanders
6 juni 2020, 12:56
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 20 wordt op 5 augustus aangekondigd’

De Samsung Galaxy Note 20-release vindt mogelijk plaats op 5 augustus. Samsung zou op deze datum zijn Galaxy Unpacked-evenement houden. Ook de Samsung Galaxy Fold 2 is hier een van verwachte aanwezigen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 20-release op 5 augustus

Samsung brengt zijn Galaxy Note 20-reeks mogelijk uit op 5 augustus. Dit gerucht is afkomstig van de Koreaanse nieuwssite Dong-A Ilbo en de bekende lekker IceUniverse op Weibo. Beiden beweren dat Samsung op 5 augustus een virtueel Galaxy Unpacked-evenement gaat houden. Samsung heeft zelf nog niets gezegd over het evenement van dit jaar.

samsung galaxy note 20 renders 1

Ice Universe voorspelt dat Samsung een heleboel nieuwe apparaten gaat aankondigen tijdens Galaxy Unpacked. Het belangrijkste gedeelte van dit evenement is natuurlijk de Galaxy Note 20-release. Verder gaan we waarschijnlijk ook de Galaxy Fold 2 zien. Andere apparaten die mogelijk dan verschijnen zijn de 5G-versie van de Galaxy Z Flip, de Galaxy Tab S7 en S7 +, en de Galaxy Watch 2.

Geruchten over Galaxy Note 20-reeks

Nu de release nadert, verschijnen er steeds meer geruchten online over de komende Galaxy Note 20-reeks. Waarschijnlijk komt het toestel uit in twee verschillende varianten, de Note 20 en Note 20 Plus. Mogelijk komt er ook een Ultra-variant, maar hierover zijn de meningen verdeeld.

Het mogelijke ontwerp van de Samsung Galaxy Note 20 heeft zich al over het internet verspreid in de vorm van renders. Ook van de Note 20 Plus zijn er renders die een beter beeld geven van wat we kunnen verwachten. Verder zijn de cameraspecificaties uitgebreid gelekt. Tot slot gaan er geruchten rond over andere hardware, waaronder de accu. Deze is waarschijnlijk een stukje groter dan bij de voorganger uit de Note 10-reeks.

Wil jij op de hoogte blijven van Samsungs komende Galaxy Note 20-reeks? Schrijf je in voor onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief om niets te missen. Download ook de gratis Android Planet-app, die je leeservaring naar een nieuw niveau tilt.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu