Samsung lekt mogelijk per ongeluk Galaxy Note 20 Ultra-renders

Samsung heeft gek genoeg vermeende renders van de aankomende Galaxy Note 20 Ultra gelekt. Afbeeldingen van het vermeende vlaggenschip verschenen recent op de Russische Samsung-website.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra-renders

Nu de release van de Samsung Galaxy Note 20-serie dichterbij komt, verschijnen steeds meer geruchten over deze telefoons. Nu komt dan ook een heel opvallend nieuwtje naar buiten. Samsung heeft mogelijk per ongeluk zelf renders van de Galaxy Note 20 Ultra gepubliceerd op zijn Russische website.

Ishan Agarwal bracht via zijn Twitter-kanaal mensen op de hoogte van de renders. De doorgaans betrouwbare insider is er zelf niet volledig zeker van of het echt om de Note 20-serie gaat, maar noemt dit wel erg aannemelijk.

samsung galaxy note 20 ultra renders

De renders stonden opvallend genoeg op de Galaxy Note 8-pagina van Samsungs officiële website voor Rusland. Nog opvallender is de tekst die erbij stond: “Ontdek de nieuwe generatie Note.” Dit kan duiden op een heel slordige fout, hoewel dat moeilijk is voor te stellen.

Om nog meer achterdochtigheid te creëren, heeft Samsung de pagina waar het om ging nu offline gehaald. Je kan de Russische Samsung-website zelf nog even checken voor clues, hoewel je waarschijnlijk alleen een foutmelding te zien krijgt.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specificaties en release

Naarmate de lancering nadert, worden er steeds meer dingen verklapt van de Note 20-serie. Zo kwamen laatst vermeende specificaties van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra naar buiten.

Ook verschijnen geruchten over een tegenvallend beeldscherm van de reguliere Galaxy Note 20. Dit toestel krijgt mogelijk wel een vernieuwde vingerafdrukscanner en een grotere accu. Daarnaast worden de camera’s waarschijnlijk beter dan die van de S20-toestellen.

Tot slot zijn veel insiders het ook al eens over de verwachte aankondigingsdatum. De Galaxy Note 20-reeks verschijnt waarschijnlijk op 5 augustus, samen met de Galaxy Fold 2 en een 5G-variant van de Samsung Galaxy Z Flip.

Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief en download de gratis Android Planet-app.

Meer lezen over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.