De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy Note 3 aankondiging en smartwatch op 4 september’

Redactie
2 augustus 2013, 13:03
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 3 aankondiging en smartwatch op 4 september’
Samsung Galaxy Note 3 aankondiging

De Samsung Galaxy Note 3 aankondiging vindt waarschijnlijk op 4 september plaats. Op diezelfde datum zou Samsung ook zijn smartwatch, het slimme horloge dat een verlengde van je smartphone is, gaan introduceren. Dat blijkt uit berichtgeving van Asia Economics. Het vermeende evenement vindt twee dagen voor de grote elektronicabeurs IFA plaats, een moment dat velen al vaker hebben gebruikt om grote nieuwe producten aan te kondigen waarna de fabrikanten de betreffende producten op IFA toonden. Zowel de Galaxy Note als Galaxy Note 2 zijn tijdens de IFA aangekondigd.

Volgens de geruchten krijgt de Samsung Galaxy Note 3 een Snapdragon 800 en een 13 megapixel-camera. De Snapdragon 800 is een nieuwe chip van Qualcomm die een quadcore-processor bevat. Deze draait op maximaal 2.3GHz. Andere geruchten spreken van een intern geheugen van 3GB en een 5,9 inch-scherm met een resolutie van 1920 —1080 pixels. Ook keert de S-Pen, Samsungs eigen stylus, terug in de nieuwe Galaxy Note.

Lees verder na de advertentie.

Over Samsungs smartwatch is minder bekend. De geruchten noemen de naam Samsung Gear en het slimme horloge zou op Android draaien. Meer is nog niet bekend, maar het is waarschijnlijk dat de smartwatch met Galaxy-toestellen verbindt en notificaties doorgeeft, de gebruiker via de smartwatch laat bellen en andere smartphone-opties.

Samsung Galaxy Note 3 aankondiging en release

Omdat de verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 3 op 4 september aankondigt, verwachten velen dat de grote phablet in september of begin oktober in de winkels ligt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu