De beste smartphones van 2013 (nummer 4): Samsung Galaxy Note 3
Redactie

Samsung Galaxy Note 3De komende dagen licht AndroidPlanet de 5 beste Android-tablets en -smartphones uit, en we zijn bij de nummer 4 van de smartphones: de Samsung Galaxy Note 3. De grote en krachtige phablet van Samsung heeft zijn plekje veroverd door zijn grote fraaie scherm en chique uitstraling door het gebruik van nepleer. De combinatie van plastic en nepleer bij de Galaxy Note 3 werkt in onze ogen prima en voorkomt een vermoeide hand als je met de telefoon belt.

De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een rappe quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16 of 32GB aan opslagruimte. Ook de batterij van 3200 mAh is een uitstekende zet van Samsung, want de grote phablet houdt het met gemak een dag uit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy Note 3 nader bekeken

Galxy Note3_002_front with pen_Classic WhiteDe super-amoled-display wekt indruk met uitstekende kijkhoeken, een scherpe 1080p-resolutie en goede afleesbaarheid in direct zonlicht. Browsen, gamen en video`s bekijken is dan ook een genot op dit Samsung-toestel. Net zoals voorgaande modellen in de Galaxy Note-reeks beschikt ook de Note 3 over de S Pen. De stylus is nauwkeurig en zorgt ervoor dat je gemakkelijk aantekeningen en schetsen maakt, wat zeer gemakkelijk wordt gemaakt door de uitgebreide Samsung-software.

Wie op zoek is naar een stijlvolle smartphone die is voorzien van de beste specificaties en tegelijkertijd dienst kan doen als tablet, hoeft niet verder te kijken dan de Galaxy Note 3. Het toestel heeft een chique uitstraling dankzij de achterkant van kunstleer, voelt stevig aan en beschikt over een prachtig 5,7 inch-scherm. Het toestel is weliswaar prijzig, maar daar zijn de prestaties dan ook naar.

→ Lees ook onze Galaxy Note 3 review.

De beste smartphones van 2013

Bekijk hieronder de beste smartphones van 2013 op een rijtje:

Samsung Galaxy Note 3 kopen

Meer aanbiedingen van Samsungs phablet vind je in ons overzicht Samsung Galaxy Note 3 kopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.