‘Samsung Galaxy Note 3 specificaties gelekt’

Redactie
13 augustus 2013, 9:50
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 3 specificaties gelekt’
samsung galaxy-note 3 specificaties

De Samsung Galaxy Note 3 specificaties zijn vermoedelijk gelekt. De aankomende phablet van Samsung gaat een 5,68 inch super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie krijgen. Dit duidt erop dat de Galaxy Note 3 geen toestel met een 6 inch-scherm wordt. Deze eigenschap lijkt vooralsnog alleen de Galaxy Mega 6.3 te krijgen. De vorige Galaxy Note 2 had een 5,5 inch-scherm.

Het toestel zou daarnaast over 3GB aan werkgeheugen beschikken en een 13 megapixel-camera aan de achterzijde hebben. De camera schijnt dezelfde te zijn die ook voor de Galaxy S4 wordt gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Twee versies Galaxy Note 3

Het nieuws komt van het doorgaans zeer betrouwbare SamMobile, een internationaal Samsung-blog met enkele Nederlandse schrijvers die veelal goede contacten bij het Zuid-Koreaanse bedrijf hebben. De website meldt tevens dat er twee versies van de Galaxy Note 3 op de markt verschijnen: één versie met een 1,8GHz Exynos octacore-processor die gene 4g-ondersteuning biedt. Het tweede toestel draait hoogstwaarschijnlijk op een chip van Qualcomm die wel 4g-ondersteuning heeft.

De Galaxy Note 3 specificaties wijzen tevens op een 16GB- en 32GB-versie en een accu van 3200 mAh. Dat is iets groter dan de batterij in de huidige Galaxy Note. Andere Galaxy Note 3 specificaties, waaronder de beschikbare kleuren, adviesprijs of releasedatum, zijn nog niet bekend.

De Galaxy Note 3 aankondiging vindt waarschijnlijk op 4 september plaats.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu