Samsung Galaxy Note 4 vanaf 17 oktober te koop in Nederland

Samsung Galaxy Note 4De Samsung Galaxy Note 4 release vindt op 17 oktober plaats in Nederland, zo heeft Samsung aan AndroidPlanet laten weten. De nieuwe phablet van de Zuid-Koreaanse fabrikant krijgt een adviesprijs van 799 euro, maar is in combinatie met de meeste tweejarige abonnementen gratis in huis te halen. In combinatie met een Tele2 abonnement betaal je bijvoorbeeld 43 euro per maand, waarbij je het toestel voor niets krijgt en de beschikking hebt over 150 belminuten/sms’jes en een databundel van 1GB.

De Note 4  verbetert zijn voorganger op een groot aantal punten en is daarmee een van de snelste (en overigens ook duurste) smartphones van dit moment. De  phablet  valt op door het grote 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarnaast zijn de camera’s verbeterd en is er een vlottere Snapdragon 805-chip aan boord. Het toestel komt standaard met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan uitbreidbare opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De beste Galaxy Note 4 aanbiedingen

Over minder dan een maand is de Galaxy Note 4 dus  eindelijk verkrijgbaar in ons land. Het toestel is nu echter al te reserveren in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je uitgelicht.

→ Lees ook onze vergelijking Galaxy Note 4 vs iPhone 6 (Plus)

Het laatste nieuws over de Galaxy Note

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het Samsung-toestel. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.