De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: de Galaxy Note 4 buigt niet om in je broekzak

Gijs Ettes
2 oktober 2014, 15:23
1 min leestijd
Video: de Galaxy Note 4 buigt niet om in je broekzak
Galaxy Note 4 video

Samsung is – net als veel andere smartphonefabrikanten – massaal op de berichtgeving omtrent de gebogen iPhone 6 Plus gedoken en dat heeft geresulteerd in een Galaxy Note 4 video waarin wordt getoond dat de phablet wél tegen behoorlijk wat misbruik kan. In het korte filmpje is  een driedelige buig- en gewichtstest  te zien die een persoon van honderd kilo simuleert die op het toestel gaat zitten.

Uit de tests blijkt dat de Galaxy Note 4 behoorlijk flexibel is, wat is te danken aan de combinatie van een metalen frame en een bracket van magnesium. Daarnaast bestaat de phablet voor een groot gedeelte uit plastic, wat het gewicht en de buigbaarheid ten goede komt.  De timing van de video is slim: gisteren meldden we immers nog dat diverse Note 4 bezitters klagen over een spleet tussen het scherm en het metalen frame waar een visitekaartje in past. Volgens Samsung is dit een  ‘noodzakelijke fabricage-functie die  het wiebelen of trillen van onderdelen kan voorkomen.’

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy Note 4 video

https://www.youtube.com/watch?v=UrhCz6PnT78

Galaxy Note 4 bestellen

Via onderstaande aanbieders kun je de Galaxy Note 4 nu bestellen. Het toestel verschijnt op  17 oktober in Nederland en België in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Note 4 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over de Note 4

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het Samsung-toestel. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu