Galaxy Note 4 videoSamsung is – net als veel andere smartphonefabrikanten – massaal op de berichtgeving omtrent de gebogen iPhone 6 Plus gedoken en dat heeft geresulteerd in een Galaxy Note 4 video waarin wordt getoond dat de phablet wél tegen behoorlijk wat misbruik kan. In het korte filmpje is  een driedelige buig- en gewichtstest  te zien die een persoon van honderd kilo simuleert die op het toestel gaat zitten.

Uit de tests blijkt dat de Galaxy Note 4 behoorlijk flexibel is, wat is te danken aan de combinatie van een metalen frame en een bracket van magnesium. Daarnaast bestaat de phablet voor een groot gedeelte uit plastic, wat het gewicht en de buigbaarheid ten goede komt.  De timing van de video is slim: gisteren meldden we immers nog dat diverse Note 4 bezitters klagen over een spleet tussen het scherm en het metalen frame waar een visitekaartje in past. Volgens Samsung is dit een  ‘noodzakelijke fabricage-functie die  het wiebelen of trillen van onderdelen kan voorkomen.’

Bekijk de Galaxy Note 4 video

Galaxy Note 4 bestellen

Via onderstaande aanbieders kun je de Galaxy Note 4 nu bestellen. Het toestel verschijnt op  17 oktober in Nederland en België in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Het laatste nieuws over de Note 4

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het Samsung-toestel. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.