‘Foto’s tonen Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus in het wild’

Gijs Ettes
23 juli 2015, 14:45
1 min leestijd
‘Foto’s tonen Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus in het wild’

Er lijkt geen einde te komen aan de geruchten omtrent onaangekondigde Samsung-toestellen. Nieuwe beelden tonen de Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus, die mogelijk al op 12 of 13 augustus officieel worden onthuld.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 foto’s gelekt’

Als we de laatste geruchten mogen, duurt het nog maar een paar weken voordat we kennis kunnen maken met de nieuwe Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5. Mogelijk worden de toestellen op een speciaal evenement op 12 of 13 augustus aangekondigd, waarna ze vanaf 21 augustus in de winkels liggen. Samsung houdt vooralsnog de tanden stijf op elkaar.

Onderstaande foto’s tonen naar verluidt de Galaxy S6 Edge Plus, die qua design identiek is aan de Galaxy S6 Edge. Het toestel is met zijn 5,7 inch QHD-scherm wel  een slag groter dan de S6 Edge. Ook zou er een vernieuwde Exynos 7420-chip aan boord zijn en 3GB aan werkgeheugen.

Ook de Galaxy Note 5 heeft zich mogelijk weer eens laten zien. Dit toestel beschikt over een 5,7 inch-display en een design dat grotendeels uit metaal en glas bestaat. Zoals het een Galaxy Note-toestel betaamt, beschikt het nieuwe model ook over een stylus, die automatisch op het juiste moment uit de behuizing zou kunnen schuiven wanneer je een app opent waarin het gebruik van het pennetje logisch is.

Het is lastig om de echtheid van bovenstaande foto’s in te schatten, maar ze komen in ieder geval wel overeen met eerdere beelden en geruchten over beide telefoons. Lees ook 6 zaken die we tot nu toe over de Galaxy Note 5 weten.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: MobileFun
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's