Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Video: zo ziet de Samsung Galaxy Note 5 er mogelijk uit

Gijs Ettes
19 juli 2015, 10:42
1 min leestijd

De afgelopen weken  zijn er de nodige vermeende foto’s en specs van de Samsung Galaxy Note 5 opgedoken. Een nieuwe video toont de voor- en achterkant van de smartphone, en de S-Pen die mogelijk automatisch uitgeworpen kan worden.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 5 video toont design

Bovenstaande  Galaxy Note 5 video toont renders van het aankomende Samsung-toestel, dat mogelijk volgende maand officieel wordt aangekondigd. Opvallend is de achterkant, die net als het scherm aan beide kanten iets afloopt. Het design heeft dan ook veel weg van de Samsung Galaxy S6 Edge, al zal de Note 5 over een groter scherm beschikken. Ook wordt het toestel waarschijnlijk weer van een stylus voorzien, die in de behuizing kan worden opgeborgen en het gemakkelijk maakt om tekeningen te maken en bepaalde acties in de interface uit te voeren.

samsung galaxy note 5 video

Volgens de laatste berichten wordt de Note 5 verder voorzien van een een 5,7 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarnaast wordt er gesproken over een Exynos 7422-processor die het toestel aandrijft en wordt bijgestaan door 4GB LP-DDR4 RAM. Foto’s schiet de Samsung-telefoon met 16 en 5 megapixels en voor de opslag van apps en media zou minimaal 32GB beschikbaar zijn. Of dit ook weer is uit te breiden met een micro-sd-kaartje is niet bekend. De Galaxy S6 en S6 Edge hebben bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: NoWhereElse
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu