Samsung verkoopt Galaxy Note 7 opnieuw als ‘Fan Edition’

Wouter Nijsen
3 juli 2017, 9:24
1 min leestijd
Samsung verkoopt Galaxy Note 7 opnieuw als ‘Fan Edition’

Samsung heeft aangekondigd dat het de Galaxy Note 7 opnieuw gaat verkopen. Het toestel verschijnt als de ‘Fan Edition’, maar komt voorlopig alleen naar Zuid-Korea.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition

galaxy note 7 fan edition

De Galaxy Note 7 werd eerder dit jaar uit de winkels gehaald door problemen met de accu, maar Samsung gaat nu een gereviseerde versie van de smartphone aanbieden in thuisland Zuid-Korea. Het toestel beschikt over grotendeels dezelfde hardware als de originele versie, maar heeft wel een kleinere 3200 mAh-accu. De Galaxy Note 7 had bij verschijning een 3500 mAh-accu, maar die zorgde voor veel problemen. Bij verschillende gebruikers vloog het toestel opeens in brand, enkele weken laten besloot Samsung de telefoon volledig te schrappen.

De kortere geschiedenis van de Galaxy Note 7

Voor de productie van de Galaxy Note 7 Fan Edition gebruikt Samsung onderdelen van de teruggeroepen toestellen. De telefoon heeft verder een Snapdragon 821-chip met 4GB aan RAM en 64GB aan opslagruimte. Uit de doos draait het toestel op Android 7.0 (Nougat), waarbij assistent Bixby aan de software is toegevoegd. Verder is er een 5,7 inch-amoled-scherm, 12 megapixel-camera en een irisscanner. Als gezegd verschijnt de Fan Edition in eerste instantie alleen in Zuid-Korea.

Galaxy Note 8 later dit jaar

Volgens de laatste geruchten introduceert Samsung later dit jaar de Galaxy Note 8. Van dit toestel zijn al diverse specificaties gelekt, zoals een randloos 6,3 inch-amoled-scherm, dubbele camera aan de achterkant en de verbeterde S Pen. Mogelijk onthult Samsung de telefoon op 26 augustus tijdens een evenement in New York. De adviesprijs zou op 999 euro liggen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu