Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung geeft mogelijk eerste Galaxy Note 8-beeld vrij

Thomas Haenen
14 juli 2017, 9:09
1 min leestijd
Samsung geeft mogelijk eerste Galaxy Note 8-beeld vrij

De eerste officiële afbeelding van de Samsung Galaxy Note 8 is mogelijk opgedoken. Hierop is het aanstaande vlaggenschip gedeeltelijk te zien.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 8 afbeelding opgedoken

De foto werd gedeeld via het Twitter-account van Samsung Exynos, het chipmerk van de fabrikant. Bij een tweet over de nieuwe Exynos 9-chipset staat een onbekende smartphone. Hoewel de naam van het toestel niet wordt genoemd, is het aannemelijk dat het om de Galaxy Note 8 gaat.

Er zijn maar een beperkt aantal smartphones in omloop met deze specifieke chipset. Op dit moment beschikken alleen de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus over de Exynos 9. Bronnen verwachten dat ook de Galaxy Note 8 deze chip gebruikt, al is dit nog niet bevestigd.

Samsung Galaxy Note 8 afbeelding

Het toestel op de foto is duidelijk geen Galaxy S8. Hoewel het design grote gelijkenissen vertoont, is de rand boven het scherm kleiner dan op dat toestel. Ook zijn er geen aan/uit- en volumeknoppen op de zijkant te zien. Beeld van de onderkant van het toestel ontbreekt helaas; daarop zou bij een Note-toestel de S Pen te zien moeten zijn.

Onthulling eind augustus

De Samsung Galaxy Note 8 wordt eind augustus officieel onthuld. De verwachting is dat de phablet vervolgens vanaf september in Nederland verkrijgbaar is, met een adviesprijs van rond de 999 euro.

Dit weten we al over de Galaxy Note 8

Bronnen spreken over een smartphone met een voorkantvullend scherm van 6,3 inch. Het wordt de eerste Samsung-smartphone met een dubbele camera achterop, al is nog onduidelijk hoe het bedrijf de extra lens gaat gebruiken. Ook is de Note 8 waarschijnlijk stof- en waterdicht, net als de gewone Galaxy S8.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu