De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung presenteert Galaxy Note 8 op 23 augustus

Thomas Haenen
21 juli 2017, 9:10
1 min leestijd
Samsung presenteert Galaxy Note 8 op 23 augustus

De Samsung Galaxy Note 8 wordt waarschijnlijk op 23 augustus officieel onthuld. Het bedrijf heeft een uitnodiging voor een event op die dag verstuurd.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 8 presentatie

Geruchten over een aankondiging zoemden al een tijdje rond, maar zijn nu eindelijk door Samsung bevestigd. Uit een uitnodiging blijkt dat op 23 augustus de volgende editie van Samsung Unpacked plaatsvindt. Op Unpacked-evenementen presenteert de fabrikant doorgaans zijn nieuwe smartphones.

Samsung Galaxy Note 8 uitnodiging

De Galaxy Note 8 wordt op de uitnodiging niet genoemd, maar de hints zijn overduidelijk. Zo staat er prominent een stylus in beeld, de S Pen die altijd met een Note-toestel zit. ‘Do bigger things’, belooft een slogan verpakt in het silhouet van de smartphone. De minimale schermranden suggereren dat de Note 8 – net als de Samsung Galaxy S8 – een voorkantvullend scherm heeft.

Hoewel de aankondiging al over een maand is, laat de release waarschijnlijk nog iets langer op zich wachten. Bronnen beweren dat slechts een select groepje landen de Note 8 in september ontvangt. De rest van de wereld, waaronder mogelijk Nederland, moet tot oktober wachten. Als we de geruchten mogen geloven, zou de adviesprijs 999 euro bedragen.

Meer over de Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 zou grote gelijkenissen hebben met de Galaxy S8. Naast het voorkantvullende scherm en een waterdichte behuizing is waarschijnlijk ook de hardware identiek. De Note 8 moet zich onderscheiden door de S Pen en dubbele camera achterop. Het is de eerste Samsung-smartphone die twee lenzen heeft aan de achterkant. Hoe Samsung de tweede lens precies gaat inzetten, is nog onduidelijk.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu