Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Galaxy Note 9 met verbeterde camera op 9 augustus onthuld’

Erwin Vogelaar
2 juni 2018, 9:54
2 min leestijd
‘Galaxy Note 9 met verbeterde camera op 9 augustus onthuld’

De onthulling van de Samsung Galaxy Note 9 vindt waarschijnlijk op 9 augustus plaats. Het toestel heeft volgens geruchten voornamelijk een verbeterde camera.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 9 onthulling op 9 augustus

Het volgende vlaggenschip van Samsung wordt waarschijnlijk op 9 augustus onthuld. De opvolger van de Samsung Galaxy Note 8 lijkt voornamelijk een betere camera te krijgen. Hierdoor is de upgrade vergelijkbaar met die van de Galaxy S8 naar de Galaxy S9.

Vorig jaar onthulde Samsung zijn Note 8 eind augustus. Dit jaar zou het bedrijf de onthulling enkele weken vervroegen, stellen bronnen dichtbij Samsung tegenover Bloomberg. Het toestel moet vervolgens vanaf eind augustus verkrijgbaar zijn. Het is nog onduidelijk op welke manier de camera precies wordt verbeterd.

galaxy note 9 onthulling

Meer geruchten over de Note 9

De nieuwe smartphone lijkt aan de buitenkant waarschijnlijk veel op zijn voorganger. Binnenin gaat er uiteraard wel wat veranderen. Eerdere geruchten spraken namelijk over een versie met 8GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte. Het toestel wordt waarschijnlijk aangestuurd door de Exynos 9810-chip, die ook in de Galaxy S9 zit. Een flinke 3850 mAh-accu moet het toestel van stroom voorzien.

De meeste geruchten rond de Note 9 gaan er om of de vingerafdrukscanner deze keer eindelijk onder het scherm zit of niet. Deze berichten horen we al zo lang, dat we de kans groter achten dat de scanner gewoon weer aan de achterkant van het toestel zit. Daarnaast verwachten we een verbeterde S Pen en Bixby 2.0.

Samsung Galaxy S9

De stap van de Galaxy S8 naar de S9 was dit jaar niet zo spannend, toch is de nieuwste smartphone van Samsung één van de beste toestellen van het jaar. Ook in dit geval is de focus naar de camera gegaan. Zo kun je in onze Galaxy S9 review lezen: “Of dat de upgrade waard is, ligt dan toch vooral aan of je een fanatieke fotograaf bent, die het belangrijk vindt dat zijn smartphone ook in het donker goede foto’s maakt.”

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Bloomberg
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu