‘Samsung Galaxy Note 9 gaat meer dan 1000 euro kosten’

Thomas Haenen
24 juli 2018, 9:32
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 9 gaat meer dan 1000 euro kosten’

De Samsung Galaxy Note 9 krijgt een torenhoge adviesprijs van meer dan duizend euro, zo beweren bronnen. Een variant met 512GB aan opslagruimte wordt zelfs nog duurder.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 9 prijs hoger dan voorganger

Het standaardmodel van de Samsung Galaxy Note 9 wordt uitgerust met 128GB opslagruimte, zo claimt Roland Quandt op Twitter. Dat is twee keer zoveel als de Note 8, die standaard 64GB opslagruimte heeft. Volgens de doorgaans betrouwbare telecominsider gaat het toestel ook iets duurder worden dan zijn voorganger: 1050 euro, tegenover 999 euro voor de Note 8.

Voor de 512GB-variant moet je nog een stuk dieper in je buidel tasten: die gaat waarschijnlijk 1250 euro kosten. Dat maakt het de duurste Android-smartphone die dit najaar verschijnt. Het toestel is bijna twee keer zo duur als de Galaxy S9 Plus, die over vrijwel dezelfde hardware beschikt als waar de Note 9 mee wordt uitgerust.

Samsung Galaxy Note 9 prijs

Pre-order bonus voor Note 9 gepland

Om de pijn van de hoge prijs wat weg te nemen, is Samsung wel van plan vroege kopers met een bonus te belonen. Bij aankoop van de Note 9 krijg je namelijk één gratis product: de Samsung DeX-dock, Gear Icon X-oordopjes of Gear S3 Frontier-smartwatch. Opmerkelijk is dat de eerste twee producten ieder zo’n 100 tot 150 euro kosten, terwijl de smartwatch een adviesprijs heeft van rond de 300 euro.

Ook is er een nieuwe set afbeeldingen van de smartphone uitgelekt, waarop de drie kleuren te zien zijn (zie hierboven). De Galaxy Note 9 verschijnt in het blauw (Coral Blue), zwart (Midnight Black) en bruin (Teddy Brown). De S Pen krijgt dezelfde kleur mee, behalve bij de blauwe Note 9: daar is de stylus geel.

Samsungs pennetje krijgt dit jaar een heuse make-over. Voor het eerst is de S Pen uitgerust met bluetooth-ondersteuning en zijn eigen accu. Daardoor kun je muziek afspelen en pauzeren of de stylus als afstandsbediening gebruiken bij presentaties. De Note 9 wordt op 9 augustus officieel gepresenteerd.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Twitter
Bron afbeelding: Android Headlines
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu