De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Downloaden: de 12 officiële wallpapers van de Samsung Galaxy Note 9

Wouter Nijsen
13 augustus 2018, 12:58
2 min leestijd
Downloaden: de 12 officiële wallpapers van de Samsung Galaxy Note 9

Binnenkort wordt de Samsung Galaxy Note 9 in de Benelux uitgebracht voor 999 euro. Met deze officiële wallpapers krijg je alvast een vleugje van het vlaggenschip op je eigen smartphone. Check en download hier alle achtergronden.

Lees verder na de advertentie.

Download de Samsung Galaxy Note 9 wallpapers

Ben je altijd op zoek naar toffe wallpapers om je Android-toestel weer een nieuwe look te geven? Dan hebben we goed nieuws voor je, want website Sammobile heeft de officiële wallpapers van de Galaxy Note 9 beschikbaar gemaakt. Het gaat om twaalf kleurrijke achtergronden, die straks ook standaard op het nieuwe Samsung-vlaggenschip staan. Via deze pagina op Sammobile kun je de wallpapers bekijken en opslaan voor eigen gebruik. Of download je allemaal in één keer via dit zip-bestand.

De Samsung Galaxy Note 9 introduceert diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Note 8. Zo is de S Pen flink verbeterd en voorzien van bluetooth en een knopje, waardoor je bepaalde functies op afstand kunt bedienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een druk op het knopje een foto te maken met de camera-app, slides te presenteren of een YouTube-video te pauzeren. De stylus kun je op een volle lading een halfuur gebruiken en zit na 40 seconden laden weer helemaal vol. De Note 9 draait op Android 8.1 (Oreo) en krijgt later een Android Pie-update.

Verder is de Samsung Galaxy Note 9 voorzien van een vlotte Exynos 9810-chip, 6/8GB RAM, 128/512GB opslag en dubbele 12 megapixel-camera met een variabel diafragma en optische beeldstabilisatie. Een andere belangrijke verbetering is de accu, die met 4000 mAh fors groter is dan de batterij van de Galaxy Note 8 (3300 mAh). Volgens Samsung gaat de Note 9 ook bij zeer intensief gebruik een volle dag mee. Meer weten? Check de Samsung Galaxy Note 9 preview voor onze eerste indrukken van de telefoon.

Winactie: we geven een Samsung Galaxy Note 9 weg! Check gauw hoe je kunt winnen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's