De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Samsung Galaxy Note al 1 miljoen keer verscheept

Redactie
29 december 2011, 17:21
1 min leestijd
Samsung Galaxy Note al 1 miljoen keer verscheept
galaxy note

De Samsung Galaxy Note is 1 miljoen keer verkocht in minder dan 2 maanden, zo blijkt uit verkoopcijfers van de fabrikant. De Galaxy Note is nog niet eens op de Amerikaanse markt verschenen, waardoor de cijfers alleen gelden voor kopers uit Azië en Europa. Overigens gaat het ook niet om 1 miljoen consumenten die al een Galaxy Note in handen hebben, maar er zijn 1 miljoen Notes verkocht aan retailers wereldwijd.

Samsung maakte het nieuws bekend via de Samsung Tomorrow-feed. Specifiek in Frankrijk, Duitsland, Hongkong en Taiwan zouden er veel apparaten zijn verkocht. Ook zinspeelde Samsung op een lancering in de VS, maar die is nog miet officieel aangekondigd. De Amerikanen zullen in ieder geval tot 2012 moeten wachten.

Lees verder na de advertentie.

Bijzonderheid van de Samsung Galaxy Note is dat de smartphone een groot 5,3 inch scherm heeft, die je met een stylus kunt bedienen. Door het formaat vervaagt de grens tussen smartphone en tablet. Dell bracht eerder met de Dell Streak een apparaat van ongeveer hetzelfde formaat op de markt, maar haalde die weer van de markt. Daardoor was het onduidelijk in hoeverre consumenten op een dergelijk apparaat zaten te wachten. De Note verkoopt dus goed, maar komt nog lang niet in de buurt van de 30 miljoen stuks die van de Galaxy S en S II zijn verkocht.

Categorie: Tablets
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's