Samsung Galaxy Note krijgt Ice Cream Sandwich binnen drie maanden

Redactie
22 maart 2012, 15:03
1 min leestijd
Samsung Galaxy Note krijgt Ice Cream Sandwich binnen drie maanden
Samsung Galaxy Note krijgt Ice Cream Sandwich binnen drie maanden

De Samsung Galaxy Note zal in het tweede kwartaal van dit jaar een update krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Naast de verbeteringen die Ice Cream Sandwich met zich meebrengt zullen er ook diverse nieuwe S Pen-applicaties worden meegeleverd. Hierdoor kan beter gebruik worden gemaakt van de meegeleverde stylus, die door Samsung S Pen wordt genoemd. Ook kunnen Galaxy Note-gebruikers een exclusief Angry Birds Space-bonuslevel spelen.

De 5.3 inch Samsung Galaxy Note blinkt uit door zijn grote scherm en de meegeleverde S Pen. Qua grootte zit het apparaat tussen een smartphone en een tablet in, de S Pen maakt dat je met het apparaat ook gemakkelijk aantekeningen kunt maken. Voor het laatste heeft Samsung nieuwe apps meegeleverd in vorm van de Premium Suite die met de komende ICS-update zal worden meegeleverd. Zo worden Shape Match en Formula Match toegevoegd zodat snel vormen en wiskundige formules ontdekt kunnen worden.

Lees verder na de advertentie.

Een andere toevoeging is My Story waarmee je digitale kaarten naar je vrienden en familie kan sturen. Wanneer de ICS-update precies beschikbaar komt in Nederland is nog niet duidelijk. Wereldwijd komt de ICS-update voor de Samsung Galaxy Note in het tweede kwartaal beschikbaar waarbij het per land verschilt wanneer deze precies wordt uitgerold.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu