Placeholder
Redactie

Zoek je nog een leuke Android-mediaspeler? Wellicht is de Samsung Galaxy Player 70 iets voor je. Deze mediaspeler was al te zien tijdens het Mobile World Congress als de Galaxy S Wifi 5.0, maar gaat nu door het leven als de Galaxy Player 70. Het apparaat heeft een scherm met een grootte van vijf inch en een resolutie van 800 bij 400 pixels. De gadget draait op Android 2.2, heeft een 1 GHz Humming-bird processor en een 2500 mAh accu. De Galaxy Player 70 heeft geen antenne, waardoor gebruikers niet kunnen bellen met dit toestel. Daarom is de Galaxy Player 70 een zogenoemde draagbare mediaspeler of een kleine tabletcomputer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het is nog onbekend of dit toestel naar Nederland en België komt en wat de Nederlandse verkoopprijs is. Eén ding is zeker: het toestel gaat tegen een lagere prijs over de toonbank dan de Galaxy S-telefoon.

Hieronder een hands-on van Engadget.

Bron: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.