Samsung Galaxy S Advance krijgt Android 4.1 Jelly Bean in januari
Redactie

De Samsung Galaxy S Advance krijgt begin volgend jaar de update naar Android 4.1 Jelly Bean. Dat meldt Samsung Duitsland via Facebook aan Galaxy S Advance-bezitters. De update wordt in januari over-the-air (OTA) aangeboden, maar is ook handmatig via Kies te downloaden en installeren. Hiermee slaat de Galaxy S Advance de Android 4.0 Ice Cream Sandwich-update over en krijgt het toestel direct Android 4.1 Jelly Bean. Een nette zet van Samsung, die een reeks andere toestellen (waaronder de Galaxy Ace Plus, Galaxy Ace 2 en Galaxy S Duos) de komende maanden op eenzelfde manier gaat updaten. Het was al bekend dat de Galaxy Ace 2 ook de Ice Cream Sandwich-update zou overslaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bij dezen mag dan ook een compliment naar Samsung worden gemaakt als uiteindelijk alle toestellen begin volgend jaar de update naar Android 4.1 Jelly Bean ontvangen. Het gebeurt niet vaak dat toestellen met niet de meest krachtige hardware toch nog naar een zeer recente Android-versie worden geüpdatet.

Lees meer over de Galaxy S Duos en zijn opvolger, de Galaxy S Duos 2.