Placeholder

Samsung Galaxy S DuosSamsung heeft vandaag de Galaxy S Duos geïntroduceerd, een nieuwe high-end dualsim-smartphone. Dat meldt Samsung Tomorrow, de officiële blog van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het nieuwe Android-toestel komt in september op de Europese markt en wordt standaard met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) geleverd. Het design van de Galaxy S Duos lijkt enorm veel op de Galaxy S III, met de ronde randen en grote glazen voorkant. De smartphone beschikt over een 1Ghz-processor, 4 inch scherm, 4GB opslagruimte en een 5 megapixelcamera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De dualsim-mogelijkheid is met name fijn voor degenen die werk en privé in één smartphone willen combineren. Door de Dual SIM Always On-functionaliteit van de Galaxy S Duos kun je gesprekken ontvangen van de ene simkaart terwijl je belt met de andere, waardoor je dus op elk nummer altijd bereikbaar bent.

Samsung Galaxy S Duos

Lees meer over de Galaxy S Duos en zijn opvolger, de Galaxy S Duos 2.