Samsung Galaxy S: één miljoen keer verkocht in VS

Redactie
29 augustus 2010, 20:26
1 min leestijd
Samsung Galaxy S: één miljoen keer verkocht in VS
samsung galaxy s

De Samsung Galaxy S is in de Verenigde Staten meer dan één miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit meldt Samsung in een persbericht. “Met de Samsung Galaxy S bereiken wij miljoenen mensen, mede omdat wij de telefoon via verschillende mobiele providers leveren”, zegt Dale Sohn, president van Samsung Mobile. “Ik ben trots op het succes van de Galaxy S en onze loyale klanten.”

De Samsung Galaxy S is één van de beste Android-toestellen op de markt. De telefoon heeft een prachtig Super AMOLED scherm van 4 inch en bevat een 1 GHz Hummingbird processor. Binnenkort ontvangen alle Samsung Galaxy S toestellen een update naar Android 2.2.

Lees verder na de advertentie.

De verwachting is dat het aantal verkochte mobiele telefoons in de VS snel stijgt. De Galaxy S is pas sinds 15 juli in het land verkrijgbaar bij AT&T en T-Mobile. Vanaf 31 augustus gaat Sprint de Samsung Galaxy S leveren. Verizon Wireless, U.S. Cellular en Cellular South volgen in de herfst.

De Samsung Galaxy S is onlangs verkozen als beste Europese smartphone van het jaar door de EISA (European Imaging And Sound Association). Onze reviewer Robin van ‘t Slot heeft de Samsung Galaxy S in juli getest. Nadeel is dat het toestel af en toe hapert, maar verder is het een prima telefoon. “En wat ons betreft de nieuwe leider van de Android-toestellen”, aldus Van ‘t Slot in de laatste alinea.

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's