Samsung Galaxy S: één miljoen keer verkocht in VS
Redactie

samsung galaxy sDe Samsung Galaxy S is in de Verenigde Staten meer dan één miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit meldt Samsung in een persbericht. “Met de Samsung Galaxy S bereiken wij miljoenen mensen, mede omdat wij de telefoon via verschillende mobiele providers leveren”, zegt Dale Sohn, president van Samsung Mobile. “Ik ben trots op het succes van de Galaxy S en onze loyale klanten.”

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Samsung Galaxy S is één van de beste Android-toestellen op de markt. De telefoon heeft een prachtig Super AMOLED scherm van 4 inch en bevat een 1 GHz Hummingbird processor. Binnenkort ontvangen alle Samsung Galaxy S toestellen een update naar Android 2.2.

De verwachting is dat het aantal verkochte mobiele telefoons in de VS snel stijgt. De Galaxy S is pas sinds 15 juli in het land verkrijgbaar bij AT&T en T-Mobile. Vanaf 31 augustus gaat Sprint de Samsung Galaxy S leveren. Verizon Wireless, U.S. Cellular en Cellular South volgen in de herfst.

De Samsung Galaxy S is onlangs verkozen als beste Europese smartphone van het jaar door de EISA (European Imaging And Sound Association). Onze reviewer Robin van ‘t Slot heeft de Samsung Galaxy S in juli getest. Nadeel is dat het toestel af en toe hapert, maar verder is het een prima telefoon. “En wat ons betreft de nieuwe leider van de Android-toestellen”, aldus Van ‘t Slot in de laatste alinea.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.