De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy S II al 3 miljoen keer verkocht in pre-order

Redactie
9 mei 2011, 12:05
1 min leestijd
Samsung Galaxy S II al 3 miljoen keer verkocht in pre-order
samsung galaxy s 2

Samsung heeft aangekondigd dat ze meer dan 3 miljoen pre-orders voor de Samsung Galaxy S II hebben verzameld. Dit is meer dan tien keer het aantal dat ze eerder rapporteerden in Zuid-Korea. De Galaxy S II zal via meer dan 140 mobiele operators in 120 landen te koop zijn. Het is dan ook te verwachten dat het aantal pre-orders nog verder zal oplopen. In Nederland is de Galaxy S II te koop bij alle grote providers en telefoonwinkels.

Er wordt veel van het toestel verwacht, temeer omdat de voorganger (Galaxy S) een van de bestverkochte Android-toestellen ter wereld is geworden. Vorige week kondigde Samsung aan dat er in Zuid-Korea in drie dagen tijd meer dan 120.000 toestellen waren verkocht. Dat is driemaal zoveel dan z’n voorganger, die in juni 2010 op de markt kwam. In april waren er al 270.000 pre-orders geplaatst, waarbij de verwachting is dat ook elders op de wereld een enorme vraag zal zijn.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S II staat te boek als de snelste smartphone van Samsung. Vergeleken met andere dual-core toestellen heeft de Galaxy S II als voordeel dat het ook nog eens een erg slank en licht toestel is. Samsung doet inmiddels zijn best om aan de enorme vraag te kunnen voldoen:

There is surging demand for the device from several countries. We will do our best to meet the global demand.

De Samsung Galaxy S II zal aanstaande woensdag tijdens een persbijeenkomst officieel in Nederland worden gelanceerd. Het toestel is al bij diverse aanbieders te bestellen, zoals:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu