Samsung Galaxy S II al meer dan 5 miljoen keer verkocht

Redactie
27 juli 2011, 11:07
1 min leestijd
Samsung Galaxy S II al meer dan 5 miljoen keer verkocht
Samsung Galaxy S II al meer dan 5 miljoen keer verkocht
'Samsung Galaxy S II voor AT&T'

Samsung heeft bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy S II wereldwijd al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank is gegaan. De Galaxy S II is nu zo’n 85 dagen te koop in diverse Europese en Aziatische landen, maar nog niet in de Verenigde Staten. Hiermee verslaat de S2 haar voorganger de originele Samsung Galaxy S, het vorige best verkopende toestel van Samsung. Die deed er 125 dagen om het aantal van vijf miljoen verkochte exemplaren te bereiken.

Al bij de eerste cijfers bleek dat de Samsung Galaxy S II de verkooprecords gevestigd door de originele Galaxy S lijkt te gaan verbreken. In 55 dagen werd het toestel er drie miloen keer verkocht, terwijl de Samsung Galaxy S er dertig dagen langer over deed om dit aantal te bereiken. In totaal duurde het zeven maanden voordat de Samsung Galaxy S tien miljoen keer was verkocht. Samsung lijkt ervan overtuigd te zijn dat de Samsung Galaxy S II dit record ook gaat breken.

Lees verder na de advertentie.

De verkoopcijfers zullen vooral gaan stijgen als de Galaxy S II in meer landen beschikbaar wordt. Zo is de telefoon nog altijd niet te krijgen in de Verenigde Staten. Waarschijnlijk zal het toestel in de komende twee   drie weken als eerste te koop zijn bij de provider Verizon. Vermoedelijk is Samsung bezig met vier verschillende versies van de Galaxy S2 voor de vier grote Amerikaanse providers, zoals ze dit ook al deed bij de originele Samsung Galaxy S. Zo zou voor provider AT&T een Galaxy S II slider in de maak zijn met een volledig qwerty-toetsenbord. De specificaties van deze slider zouden gelijk zijn aan de Europese Samsung Galaxy S II, maar al wel op Android 2.3.4 draaien.

Bron: Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu