Samsung Galaxy S II and Galaxy Note krijgen Android 4.1.2 Jelly Bean in januari

Goed nieuws voor Samsung Galaxy S II- en Galaxy Note-bezitters: beide toestellen krijgen de update naar Android 4.1.2 Jelly Bean in januari. Versie 4.1.1 Jelly Bean wordt daarmee overgeslagen en in de nieuwe update zitten meer kleine bugfixes die de Android-software zo stabiel mogelijk moeten maken. Dat blijkt uit een gelekte Android 4.1.2-versie voor de Galaxy S II. Samsung meldde een tijd geleden dat de update ‘dichtbij‘ en ‘weer dichtbij‘ was en kwam toen met het nieuws dat de Galaxy S II in november de Android 4.1-update zou krijgen. De vertraging ligt waarschijnlijk aan het nieuwere Android 4.1.2, die de kinderziektes uit de originele versie haalt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook de Galaxy S III kan binnenkort een kleine update verwachten: de software wordt naar Android 4.1.2 Jelly Bean geüpdatet. De update gaat rond Kerstmis verspreid worden.