Samsung Galaxy S II I9101 opgedoken
Redactie

Naast de aankondiging van de Galaxy S III en nieuwe Samsung 4G tablet is er nog meer nieuws uit het Samsung honk te melden. Vandaag zijn er namelijk foto’s opgedoken waarop de Galaxy S II I9101 is opgedoken. De Galaxy S II die nu in de winkel ligt heeft typenummer I9100.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wat het verschil tussen de twee types is, is nog niet direct duidelijk. Vermoedelijk gaat het om een lichtelijk verbeterde versie van de huidige Galaxy S II. Op een Vietnamees forum zijn enkele foto’s van het nieuwe type te vinden, de maker hiervan heeft echter geen technische details van het apparaat kunnen achterhalen. Eerder waren er al berichten over een I9103, deze versie zou gebaseerd zijn op een Tegra 2 chipset. Er zou ook nog een derde variant komen, dit zou dan de I9101 moeten zijn. De derde variant zou NFC ondersteunen, of de derde variant ook daadwerkelijk de I9101 is, is nog niet duidelijk.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.