‘Samsung Galaxy S II krijgt 15 maart Android 4.0 ICS-update’

Redactie
4 maart 2012, 17:05
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S II krijgt 15 maart Android 4.0 ICS-update’
Android 4.0.3 voor Samsung Galaxy S II gelekt

Er gaan al een tijdje geruchten over een komende update van de Samsung Galaxy S II, waarbij maart vaak wordt genoemd. Nu is er voor het eerst een officieel geluid vanuit Samsung te horen. Samsung Mobile Israel heeft aangegeven dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) gepland staat voor 15 maart. De update geldt voor alle varianten van de Samsung Galaxy S II, zowel unlocked als versies van operators. Dit is goed nieuws voor mensen die een unlocked versie van de Samsung Galaxy S II hebben, ook als je niet in Israel woont. De unlocked versie is in veel landen hetzelfde, waarbij alleen de VS wat langer zal moeten wachten vanwege de vele operatorversies van het toestel.

Er zijn al gelekte ICS-roms voor de Samsung Galaxy S II beschikbaar, die aantonen dat Samsung hard aan het werk is om de update klaar te stomen voor een officiële lancering. Laatst schreven we nog over een gelekte Android 4.0.3 voor de Samsung Galaxy S II.

Lees verder na de advertentie.

De (vertaalde) mededeling van Samsung Israel luidt:

We promised we were working on it. You waited patiently. And on 15 March it’ll arrive: Android version 4, ICS, to tens of thousands of GALAXY S II devices purchased from cellular companies in the country or directly from us. We are very excited for the launch, hope you are too 🙂

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's