Placeholder

Samsung Galaxy S II lost Rubiks kubus op in recordtijdDat Android bijna overal voor gebruikt kan worden mag duidelijk zijn. Zo kun je het besturingssysteem gebruiken om je agenda bij te houden, voor navigatie, games en nog veel meer. Soms wordt Android ook ingezet voor op het eerste oog minder nuttige toepassingen die wel heel gaaf kunnen zijn. Onder het laatste valt het project van Mike Dobson en David Gilday. Deze twee Android-liefhebbers hebben met behulp van Android, lego en een hoop vrije tijd een machine gemaakt waarmee in recordtijd een Rubiks kubus opgelost kan worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De wat oudere lezers zullen vroeger wellicht veel tijd hebben doorgebracht met de Rubiks kubus. Deze grote kubus heeft zes gekleurde kanten bestaande uit losse blokjes waarbij het de bedoeling is dat alle kleuren bij elkaar gedraaid worden. In het filmpje is te zien hoe de Rubiks kubus voordat deze in de legomachine wordt geplaatst flink door elkaar wordt gehaald. Vervolgens wordt met een speciale app op een Samsung Galaxy S II de Rubiks kubus vervolgens in 5.32 seconden opgelost en dat is redelijk indrukwekkend voor een dergelijke hersenkraker. Hieronder zie je de machine genaamd de Cubestormer 2 in actie.

Bron: AndroidPit

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.